Elektrische fietsen

 

 

Voor dat extra steuntje in de rug hebben wij 'de' ideale oplossing.

Met een ruim assortiment aan elektrische fietsen kunt u weer genieten van die heerlijke fietstochten! De elektrische fiets (ook wel E-bike genoemd) geeft u ondersteuning, waardoor het fietsen u zeer gemakkelijk wordt gemaakt.

U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment met onder andere elektrische fietsen van Koga, Gazelle, Sparta, Giant, Pegasus, Zemo, TDR en Specialized.

Hieronder staan enkele voorbeelden van de elektrische fietsen die wij hebben staan, voor nadere informatie of een proefrit bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in de winkel aan de Zesstedenweg 5 in Grootebroek.

etour16 eluxe16

element16e-special16
Koga

Lichte E-bike voor de dynamische fietser. Toerfiets met de voordelen van een gedoseerde ION-trapondersteuning, aangedreven door een krachtige, uitneembare accu in de bagagedrager. De fietsen uit de E-bike-serie van Koga behoren voor velen tot de mooiste E-bikes die er bestaan. De accu is in het frame of bagagedrager geïntegreerd, zodat nauwelijks te zien valt dat het hier niet omeen  gewone fiets gaat, maar om zogenaamde ‘pedelecs’, of beter gezegd: de fiets met elektrische trapondersteuning. Ook de motor is vrijwel onzichtbaar in de wielnaaf of trapas weggewerkt en functioneert absoluut geruisloos. DeION-trapondersteuning is intelligent, onzichtbaar en staat voor een nieuwe fietsbeleving. En ook met een Koga E-bike geniet u van elegant Koga-design met een luxe afwerking en handgebouwde perfectie tot in de details. Fietsen met een E-bike is uitgegroeid tot een trendy, verantwoorde en dynamische manier van vervoer. Deze fiets is voorzien van:

- Verende zadelpen
- Geïntegreerde Koga Feathershock voorvorkvering
- Gewicht is 26 KG (incl accu)
- Actieradius 60-200 km
- Li-Ion accu
- Moter in het achterwiel
- Ledverlichting voor en achter
- Afneembaar display
- Incl: Power Assist Module (handige gashendel voor extra vermogen)
- 3 of 5 Verschillende standen ondersteuning 
- van 8 tot 27 Versnellingen leverbaar

De Koga's staan bekend als de best rijdende e-bike's in de markt. De Koga's zijn luxe uitgerust, bieden een sterke ondersteuning en hebben een soepele regeling door middel van de pedaalkracht- en rotatiesensor techniek.


chamonix hf orange hm

 gazelle logo

Elegante fiets voor iedereen, met gesloten kettingkast, 8 versnellingen en Dual sensor technology voor extra natuurlijk rijgedrag.
Eenvoudig te bedienen afneembaar digitaal display, die u in staat stelt de fiets volledig naar uw wensen in te stellen.
Lage, ruime instap op het damesmodel. Deze fiets is gebaseerd op de 'gewone' Gazelle Orange / Chamonix. Deze fietsen zijn al jaren het best verkochte gazelle model, eenvoudig door de geweldige zithouding van het frame en natuurlijk de afwerking zoals u dat van gazelle mag verwachten.
Zadel, stuur, handvatten, verende voorvork en verende zadelpen zijn naar wens verstelbaar.
Keuze mogelijkheid uit vier type accupakketten: brons, zilver, goud, platina.
Standaard wordt de fiets geleverd met een bronzen accu.

 

c330hf

De testers van de ANWB E-bike test geven aan dat de Orange C7 Hybrid M een prettige en krachtige ondersteuning geeft en bij uitstek geschikt is voor heuvelachtig terrein. Ook de zeer korte laadtijd van de accu (ca. 3 uur), de gesloten kettingkast en het stijve frame worden als pluspunt gezien.

Beoordeling praktijktest:

Uit de praktijktest blijkt dat het gebruiksgemak van de Orange C7 Hybrid M en het display met goed worden beoordeeld. De rij-eigenschappen en het comfort zijn redelijk tot goed, net als de elektrische ondersteuning.

Ook de vakmannen mochten hun oordeel geven. Zij vinden de constructie en afwerking goed, net als de accucapaciteit en de laadtijd van de accu. De Orange C7 Hybrid M wint in de categorie Beste E-Bike tot € 2500,-.

 

Klik hier voor ons aanbod elektrische fietsen.