Fietsendragers

Lekker fietsen op de veluwe of op uw vakantiebestemming, of iemand met pech ophalen? Dan is een fietsendrager de ideale oplossing. Moderne fietsdragers zijn zeer eenvoudig te monteren en gaan lang mee. Fietsendragers zijn er tegenwoordig voor alle soorten fiets en kunnen wel tot en met 4 fietsen dragen. Er zijn ook dragers speciaal voor het vervoer van uw elektrische fietsen.

Bij Smit2Wielers, de exclusieve dealer van West-Friesland, hebben wij voor u de keuze al vereenvoudigd: Uit voorraad te leveren de fietsendragers van het merk Uebler en Cykell.

Uebler heeft meerdere mogelijkheden om uw fietsen te vervoeren. Voor zowel op de trekhaak als op de achterklep (zonder trekhaak).
De dragers zijn vervaardigd van aluminium en afhankelijk van uitvoering en kogeldruk van de trekhaak, geschikt voor het vervoeren van 2, 3 of 4 fietsen. De trekhaakdragers zijn met een simpele handeling op de trekhaak te bevestigen. Dit noemt men ook wel het click-and-go-system (klikken en gaan).

Cykell de 'just click' fietsendrager introduceert een nieuwe generatie fietsendragers. 100% veilig en gebruiksvriendelijk dankzij zijn uniek koppelsysteem. Het enige wat je nodig hebt is een trekhaak en een heel klein beetje mankracht. En dan gewoonweg de click maken!

Clickandgo

ClickandgoClickandgo 

Clickandgo

f42

logocykell sv

cykell gevuldoprijgoot

logo8baan

Nieuw in ons assortiment is de Uebler X-21/X-31 Nano. De X-21 Nano is een lichtgewicht drager (slechts 13kilo!), die opvouwbaar is en geschikt is voor 2 normale of 2 elektrische fietsen. Ondanks zijn kleine afmetingen heeft de X-21 een draagvermogen van 60 kg.Tevens is de drager kantelbaar door middel van een voetpedaal, zodat de kofferklep open kan en wordt hij standaard geleverd met een draagtas.

 

Kom langs, of neem contact met ons op, om erachter te komen welke drager geschikt is voor uw auto!