Race / ATB fietsen

Voor race en ATB fietsen zijn wij 'de specialist' van West-Friesland. Met de topmerken Koga, Giant, Scott en Bulls hebben wij uitsluitend absolute top kwaliteit.

 

 

kimera14 xteam14

Koga

Koga, voorheen Koga-Miyata, geeft al meer dan dertig jaar de toon aan in de fietsindustrie. Dankzij innovatieve hoogstandjes en door nieuwe kwaliteitsnormen en standaarden te stellen.

Elke Koga wordt ontwikkeld en geassembleerd in het hoofdkwartier in Heerenveen, Nederland. Een zorgvuldig proces, waarbij elke fiets van A tot Z met de hand wordt opgebouwd door één monteur. Voor Koga is dit een logische keuze, die voortkomt uit de absolute kwaliteitsfilosofie! Deze filosofie staat voor: top kwaliteit, exclusief design, innovatie, vakmanschap en de passie voor fietsen.

Tevens is het mogelijk om uw eigen Koga samen te stellen, de zogenoemde Koga Signature. 

 

 BullsBulls1

Bulls

Bulls is een Duitse fabrikant van sportieve fietsen die de laatse jaren hard aan de weg timmert.

Bulls heeft passie voor de wielersport en dat ziet u niet alleen terug in de actuele modellen maar vooral in het succesvolle Team BULLS. Deze ervaringen worden direct meegenomen in het ontwikkelingsproces. Het grote aantal goede testresultaten en uitverkiezingen maken Bulls tot een van de leidende sportmerken van de tweewielerbranche.

Bulls biedt een uitgebalanceerde en hoogwaardige afmontage, voor een zeer scherp prijsniveau. Het doel van het ontwikkelingsteam van product managers, technici en designers om enthousiasme om te zetten in passie voor fietsen.

 

Klik hier voor ons aanbod Race & ATB fietsen.