Race / ATB fietsen

Voor race en ATB fietsen zijn wij 'de specialist' van West-Friesland. Met de topmerken Specialized, Scoppio, Beone, Koga en Bulls hebben wij uitsluitend absolute top kwaliteit.

venge14 epic14

Specialized

Sinds de oprichting in 1974 is Specialized onder de bezielende leiding van Mike Sinyard bezig om het product fiets en alles wat daarom heen zit naar een hoger plan te tillen. Hun slogan Innovate or Die is meer dan een slogan alleen, het is Specialized's lijfspreuk. Er zijn maar weinig fietsmerken die in zo'n relatief korte tijd zoveel innovaties hebben gebracht die bijgedragen hebben aan de huidige status van de sportieve fiets. Met name op Mountainbike gebied maar zeker ook op Race gebied heeft Specialized echt iets toegevoegd en zal dat ook blijven doen.  Als je naar de innovatie historie kijkt en ziet welke Specialized ontwikkelingen en inzichten de standaard geworden zijn, dan is dat verbluffend. 

Voor een Specialized kun je dus heel goed bij ons terecht en dat geldt overigens ook voor alles wat Specialized verder nog op de markt brengt. Qua fietsen hebben wij MTB en race fietsen. Wat MTB betreft vanaf HardRock en FSR XC met focus op Stumpjumpers, Epics,  Stumpjumper FSR's en de 29ers. Voor Race natuurlijk de Tarmac', Roubaix, Secteur en de Allez. Buiten de MTB en Race fietsen hebben wij ook nog de zogenoemde hybride’s en fitness fietsen, zoals de Sirrus en Crosstrail. Tevens ontbreekt de dames collectie niet.

kimera14 xteam14

Koga

Koga, voorheen Koga-Miyata, geeft al meer dan dertig jaar de toon aan in de fietsindustrie. Dankzij innovatieve hoogstandjes en door nieuwe kwaliteitsnormen en standaarden te stellen.

Elke Koga wordt ontwikkeld en geassembleerd in het hoofdkwartier in Heerenveen, Nederland. Een zorgvuldig proces, waarbij elke fiets van A tot Z met de hand wordt opgebouwd door één monteur. Voor Koga is dit een logische keuze, die voortkomt uit de absolute kwaliteitsfilosofie! Deze filosofie staat voor: top kwaliteit, exclusief design, innovatie, vakmanschap en de passie voor fietsen.

Tevens is het mogelijk om uw eigen Koga samen te stellen, de zogenoemde Koga Signature. 

 

 BullsBulls1

Bulls

Bulls is een Duitse fabrikant van sportieve fietsen die de laatse jaren hard aan de weg timmert.

Bulls heeft passie voor de wielersport en dat ziet u niet alleen terug in de actuele modellen maar vooral in het succesvolle Team BULLS. Deze ervaringen worden direct meegenomen in het ontwikkelingsproces. Het grote aantal goede testresultaten en uitverkiezingen maken Bulls tot een van de leidende sportmerken van de tweewielerbranche.

Bulls biedt een uitgebalanceerde en hoogwaardige afmontage, voor een zeer scherp prijsniveau. Het doel van het ontwikkelingsteam van product managers, technici en designers om enthousiasme om te zetten in passie voor fietsen.

 

Klik hier voor ons aanbod Race & ATB fietsen.