Winkel

Al bijna 100 jaar dé fietsspecialist van Stede Broec en omgeving. Wij zijn te vinden naast het winkelcentrum "Streekhof". U kunt parkeren voor de winkel en rondom het winkelcentrum.

Showroom

Showroom2.jpg

winkel

winkelachter

winkel1

Wij zijn specialist in ATB, race, luxe, electrische, tour, comfort en kinderfietsen. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Specialized, Scoppio, Koga, Gazelle, Giant,  Bulls, Sparta, Zemo en Pegasus Tevens hebben wij ook een ruime fitness-, skeeler- en kleding collectie. Op deze website vindt u enkele voorbeelden van onze collectie, maar kom gerust langs om de volledige collectie te bekijken.  Bent u nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje in onze ruim opgezette showroom (deze is te vinden in het winkelcentrum "Streekhof").

Als u op zoek bent naar een elektrisch ondersteunende fiets kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment aan elektrische fietsen, die u dat heerlijke zetje in de rug geven.

Op onze website kunt u een kijkje nemen in (een deel van) ons assortiment, zo kunt u bekijken wat wij in huis hebben aan nieuwe fietsen en gebruikte/tweedehands fietsen. Let wel, dit is slechts een gedeelte van ons assortiment en hierbij hebben wij niet alle maten en kleuren in verwerkt! Als u vragen heeft over ons assortiment, kunt u contact met ons opnemen (zie contact), of natuurlijk langs komen bij ons in de winkel. 

Ook voor reparaties bent u bij ons aan het goede adres. Ons vakkundig en goed opgeleid personeel zullen er alles aan doen om u tevreden te houden! Als u uw fiets langs brengt, dan kunt u deze meestal dezelfde dag weer ophalen. Tevens kunt u dan gebruik maken van een leenfiets, zodat u altijd mobiel blijft.

Voor SERVICE en KWALITEIT moet u bij Smit2Wielers zijn!